Зона зберігання на кухні




  Сучасні досягнення теорії дизайну дозволяють максимально практично обладнати кухонне приміщення. Основним способом підтримки побутового комфорту на достатньому рівні є зонування простору кухні або зональне розподіл. Завдяки аналізу багатовікового досвіду сьогодні визначені найбільш зручні і функціональні композиції меблів, а також обов'язкової на сучасній кухні побутової техніки. Розглянемо основні нюанси розподілу сегментів простору і оснащення зони зберігання.

 

  Створення інтер'єру кухонного приміщення вимагає оцінки всіх видів діяльності, що здійснюються в ньому. Традиційно кухня служить для приготування їжі і, зрозуміло, її подальшого прийому, але в російських будинках до цього часто додається функція вітальні. Тому особливого значення набуває грамотний розподіл функціональних блоків простору. У кухні основними з них можна назвати: столову, робочу зону і місце для зберігання.

 

  У робочому блоці виділяється три додаткових внутрішніх сегмента: первинної обробки (миття), підготовки до приготування (стільниця) і приготування їжі (плита, мультиварка, духова шафа і так далі). Але з урахуванням швидкого псування продуктів без створення особливих умов важливо обладнати правильно зону зберігання на кухні і забезпечити зручність користування її оснащенням. Крім того, саме тут складається вся посуд, і інші пристосування. Тому ознайомимося з особливостями облаштування цієї зони.

 

  Забезпечення оптимальних умов, що відповідають вимогам зберігання, призводить до необхідності поділу всіх продуктів на групу сухих продуктів (не псується) і тих, які необхідно охолоджувати або підморожувати (псуються). Друга група складається з продуктів, що розташовуються в холодильнику. При цьому варто відзначити, що просторово не завжди він буде перебувати в основній зоні зберігання. Так як він ставиться до великогабаритної базовій техніці, повинен встановлюватися на площі робочого куточка, що зазвичай важливо для збереження традиційного трикутника цій частині кухні (плита-холодильник-мийка).

 

  Суха продукція зазвичай не вимагає підтримки низьких температур. До такої відносяться крупи, макаронні вироби, деякі консерви і інші. Для них в меблевому комплексі передбачають спеціальні шафки. Це можуть бути навісні варіанти або підлогові колонки. Використовуються і оригінальні ідеї на кшталт підстельових антресолей або штучного підпілля. Хоча такі рішення крадуть простір. Однак можна використовувати, наприклад стелажі для продуктів, за допомогою яких ви відділяєте столову зону. У цьому випадку вони виконають дві функції.

 

  Крім продуктів, звичайно, виникає необхідність зберігання різних пристосувань для приготування їжі і її прийому. В першу чергу значну площу займають каструлі і інше начиння. Дані предмети прекрасно можна зберігати в полках закритих шаф. Важливо ще в проекті визначити приблизні габарити збережених приладдя для подальшої можливості розташувати в них все, що потрібно. Деякі з них можна розмістити під рукою, наприклад за допомогою підставки для ножів або спеціальних магнітів для приладів.

 

  Багато місця займає зона зберігання посуду для подачі і прийому їжі. Особливо ця проблематично для великої родини або людини, часто приймає гостей. Але і сервізи також можна чудово зберігати в настінних і підлогових шафах. Нерідко використовуються і серванти, хоча вони і не характерні для сучасних інтер'єрів, так як вони надають побуті відтінок міщанства. Якщо ви бажаєте залишати посуд малопомітною, використовуйте матовані вставки або зовсім навісьте цільні фасади. При наявності творчих сумнівів, порадьтеся з членами сім'ї або найміть дизайнера, який допоможе визначитися з вибором і зробить кухню практичною.

 

 

 

Завдяки розвитку виробництва сьогодні підібрати сантехніку та інше обладнання для кухні досить просто. Більш того, пропоноване різноманітність бентежить при виборі


Головною прикрасою земельних ділянок завжди вважалися газони, які своєю чистотою і ретельно доглянутою травою ніколи не перестануть радувати

 

 Фотореле ( фотоелектричне реле) є пристроєм автоматичного управління або контролю, в якому роль чутливого органу бере на себе фотоелектронний прилад

 

Рівний і красивий газон перед заміським будинком, щоб може бути краще для відпочинку. Але як домогтися ідеального газону, не докладаючи багато зусиль

 

Головна проблема приміських будинків - періодичне відключення електроенергії. Іноді цей період триває до декількох діб. Як же вирішити це проблему? Рішення даної 

 

 

 



Создан 23 апр 2018



 


Математика является единственным школьным предметом, на котором можно научиться думать. Уроки математики в школе призваны научить строить умозаключения, делать выводы, развивать абстрактное мышление, наконец. 


В любом деле все эти умения будут востребованными.



© 2015  Уроки математики.